U bevindt zich op: Home NL Nieuwsbrief PeeVee 1.1 Nieuwsbrief PeeVee 1.6

Nieuwsbrief PeeVee 1.6

Nieuwsbrief PeeVee 1.6


AVG
In verband met de AVG wil ik alle personen die deze nieuwsbrief ontvangen wijzen op de privacy policy van de PeeVee.

U kunt u te allen tijde uitschrijven van deze nieuwsbrief en uw gegevens (voor zover u geen PeeVeelid bent) zullen worden verwijderd.


Escaperoom

Helaas is de jeugdactiviteit Escaperoom niet door gegaan.


Boekenmarkt.

Op 16,17 en 18 oktober is de jaarlijkse Boeken en Vinylmarkt voor het USPB.

Dit jaar gaat de opbrengst naar de muziekcommissie die verbinding zoekt tussen de bedrijven op het USPB door middel van muziek. Wordt de boekenkast opgeruimd? Breng de boeken naar Willem in het PeeVeehome dan krijgen ze misschien een nieuw huis bij een collega.

Speel je een instrument? Of ben je gewoon een muziekliefhebber die graag bijdraagt aan het muzikale klimaat van het USPB? Neem contact op met Carla van Haarlem. carla.van.haarlem@rivm.nl


Kort verslag van het lunch optreden DMG band of Public Servants.

Door Jeroen Kroode

Donderdag 21 juni rond lunchtijd riep een collega “Ik ga naar die band luisteren, loop je mee?”. Ze doelde op het optreden van de huisband van het centrum voor Duurzaamheid Milieu en Gezondheid in het PeeVeehome, voor deze gelegenheid en misschien blijvend genoemd de Public Servants. Na wat sentimentele nummers stapte de band over op mix van pop, rock en blues. Gelet op de verschillende leeftijden van de leden van de band zat dat ergens tussen moderne meer complexe muziek en degelijke stamprock uit de sixties. Het had de charme van een amateurband, ongecompliceerd en vooral heel veel stralend enthousiasme! Het is ontzettend leuk op deze manier een andere kant van collega’s te zien. En niet alleen van de band, ook in het publiek kon je muziekvoorkeuren ontdekken. Want als de band jouw muziek speelt, kun je niet stil blijven staan. Maar goed, dat moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren de volgende keer. Want een volgende keer moet er komen; dit is leuk! En ik zal er bij zijn.


Sinterklaas

Ook dit jaar zal de Sint weer zijn opwachting maken op het USPB.

Dit jaar wordt hij verwacht op woensdag 21 november.

Tijd om te helpen bij de organisatie? Vooral bij het klaarzetten en opruimen van de zaal kunnen we wel sterke mensen gebruiken.

Neem gerust even contact op.


Van de afdelingen


Railgroep

Van 9 t/m 11 november 2018 neemt de Railgroep deel aan het internationaal modelspoor evenement Eurospoor in de Jaarbeurs te Utrecht.


Hobbyclub

Op 13 oktober organiseert de hobbyclub voor PeeVeeleden een slipcursus.

Net op tijd voor het gladde winterweer. Schrijf je snel in want vol=vol!


PV chantez!

Op maandag 25 juni hebben de zangers van PV-Chantez met veel plezier hun repertoire ten gehore gebracht aan hun collega’s. Van 12.30 tot 13.00 uur hebben ze naast de trapopgang bij het bedrijfsrestaurant liederen gezongen uit de hele wereld ; van traditionele Indianenliederen (Ancient mother; Hani Kouni), een prachtig Hongaars lied over verlangen naar huis (Szello zug), een Hebreeuwsstuk over de Avond van de rozen (Erev shel shoshanim), een Mexicaans kinderlied (A la puerta del cielo), een meerstemmig Peruaans volkslied (El árbol y la hoja) eneen melancholisch oud Duits lied over dromen (Ich hab die Nacht geträumet). De zon ging er van schijnen!

Mocht je het optreden gemist hebben of wil je graag zelf een keer komen kijken en meezingen? Kom dan een keer (helemaal vrijblijvend) langs op maandagmiddag tussen 12.10-13.00 uur in PV-home. Op dit moment hebben we te weinig mannelijke koorleden om een gemengd koor te zijn. Daarom zijn ook juist mannen zeer welkom. Samen is toch leuker en zingen is gezond!

Heeft op 25 juni een concert gegeven om nieuwe zangtalenten te ontdekken. Arjan kun jij hier nog iets over vertellen?


Seniorenclub

De Seniorenclub gaat op 5 juli naar de tuinen van A. Vogel. Geïnteresseerd?

Je kunt als PeeVeelid mee met deze activiteit.

Maak € 17,50 over naarNL19INGB0000631730 tnv Seniorenclub PVRIVM. met vermelding: A Vogel en je e-mailadres, dan krijg je de informatie via de mail.Zoeken:

Service