U bevindt zich op: Home NL Leden voordeel

Korting creatieve activiteiten Arda Cassëe

Arda Cassëe is gevestigd in een prachtige 14e eeuwse Stadspoort, waar zij jonge kunstenaars de gelegenheid biedt om hun werk te tonen. Zelf organiseert zij daar o.a.concerten, poppentheatervoorstellingen en andere activiteiten die het leven voor jong en oud veraangenamen.

Voor een aantal activiteiten hebben wij een kortingsovereenkomst afgesloten voor de PeeVee leden met hun partner. Het minimum aantal deelnemers is 10 personen.

Een High Tea op een bijzondere plek
Een middag of een avond sieraden maken
Kerstkransen of een andere kerstdecoratie maken
Leer uw ´eigen sprookje´ vertellen
Non figuratief schilderij maken

Een High Tea op een bijzondere plek. In het prachtige oude stadje Vianen, gelegen aan de rivier de lek, staat een 14e eeuwse stadspoort. U kunt daar genieten van een uitgebreide High Tea, zowel zoet als hartig komen uitgebreid aan bod. De gastvrouw vertelt graag over het roemruchte verleden van de stad en de geschiedenis van de stadspoort. Voorafgaand aan de High Tea bestaat de mogelijkheid om een stadwandeling te maken o.l.v. onze stadsgids. Kosten HT p.p. 15,-- inclusief onbeperkt thee. Kosten stadswandeling 3,-- p.p. Naar boven.

  lekpoort vianen 016   poppenclub en cultuurtuin

Een middag of een avond sieraden maken. Onder leiding van Arda Cassée maakt iedereen een sieraad, dat draagbaar is en echt bij de persoon past.. De materialen nodigen uit om extra creatief te zijn. U maakt naar keuze een armband, ketting of oorbellen. Vergoeding voor deze workshop inclusief materialen en een kop koffie of thee met iets lekkers. Euro 15,- Naar boven.

Leer uw ´eigen sprookje´ vertellen. Wie weet steekt er ook in u een vertelkunstenaar. De omgeving van de oude Lekpoort zal u zeker helpen met het verzinnen van uw eigen mooie vertelling. Kosten per deelnemer inclusief koffie of thee met iets lekkers euro 15,-- p.p. Naar boven.

Kerstkransen of een andere kerstdecoratie maken. Van zowel echt als kunst materiaal beide mogelijkheden natuurlijk met een hapje en een drankje. ( koffie/thee/ fris of wijntje) 20,-- p.p. Naar boven.

kerstworkshopkransen   objecten expositie poort

Er worden ook wel étagères gemaakt en deze dan weer versieren met groen. Et. 15,--

Een middag of avond doorbrengen in de rust van onze oude stadspoort. Na de ontvangst en rondleiding door Arda Cassée, zal zij u graag op weg helpen om een prachtig non figuratief schilderij te maken. We werken met een mix van materialen uit de natuur, bijvoorbeeld, boomschors en/of jute, zand, etc, we mengen de kleuren van de verf (acryl) en het materiaal tot één schitterend geheel op het doek. Misschien is dit wel uw eerste “abstracte”poging, maar na deze avond zeker niet de laatste. De workshop wordt speciaal aangeboden voor onze peevee, inclusief een kopje koffie of thee, vergoeding euro 25,-- p.p. Normaal 40,-- p.p. (erg gewild! Ook als vrijgezellenavondje) Naar boven.

Informatie Arda Cassèe

Zoeken:

Service