U bevindt zich op: Home NL

Activiteiten

De PeeVee organiseert het hele jaar door activiteiten. De meeste activiteiten worden georganiseerd door de elf afdelingen, die de ruggengraat van de PeeVee vormen. Zij doen dit elk op hun eigen aandachtsgebied. Een aantal activiteiten wordt centraal georganiseerd, zoals het Sinterklaasfeest.

Voor alle activiteiten geldt dat (afdelings)leden een speciale ledenprijs betalen (doorgaans de helft van de kostprijs) en zij voorrang hebben bij het inschrijven. Niet-leden kunnen mogen deelnemen tegen kostprijs.
Reguliere activiteiten
Incidentele activiteiten
Open activiteiten
Activiteiten PeeVee algemeen
Activiteiten PV-VWS

Banner activiteiten

Reguliere activiteiten
Dit zijn terugkerende activiteiten die de PeeVee-afdelingen organiseren. Ze vinden bijvoorbeeld (twee)wekelijks of maandelijks plaats.
Naar het overzicht van de reguliere activiteiten.

Incidentele activiteiten
Dit zijn activiteiten die eenmalig of bijvoorbeeld een keer per jaar plaatsvinden. Het initiatief kan zowel bij de afdelingen als bij de centrale organisatie liggen.
Naar het overzicht van de incidentele activiteiten.

Open activiteiten
Elke afdeling organiseert eenmaal per jaar een open activiteit waar alle medewerkers van het bedrijventerrein USPB aan kunnen deelnemen.
Meer over de open activiteiten.

Activiteiten PeeVee algemeen
Dit zijn terugkerende activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, een uitstapje voor de (klein)kinderen, lunch  en seizoen activiteiten. De organisatie ligt bij het dagelijks bestuur.
Naar het overzicht activiteiten PeeVee-centraal.

De PeeVee en Personeelsvereniging Volksgezondheid Welzijn Sport (PV-VWS) werken samen. Leden van deze verenigingen kunnen deelnemen aan elkaars activiteiten. Als lid van de PeeVee kun je dus inschrijven op het aanbod van activiteiten van VWS en andersom. Op de website van PV-VWS vind je actuele informatie over de door hun georganiseerde activiteiten.

Zoeken:

Service